Menu:

Kwade energie en vloeken

Sommige mensen krijgen wel eens te maken met achtervolgingen van slechte energien, hebben verkeerde geesten opgeroepen, of zijn vervloekt door een slechte magier. Op deze pagina probeer ik uit te leggen hoe dit soort problemen tot stand komen, hoe je ze kunt voorkomen en wat je kunt doen als er zoiets is gebeurt.

Hoe kom ik aan zo'n kwade energie?

Een bekend verschijnsel van jonge heksen is dat ze geinteresseerd zijn in het ontmoeten van geesten of hun gids. Dit is echter levensgevaarlijk en verschrikkelijk dom om te doen. Geesten liegen beter dan dat de christenen zeggen dat Satan dat doet. Geesten kunnen zich heel erg goed voordoen als een overleden familielid of vriend. Ze kunnen dit zogenaamd "bewijzen" door je dingen te vertellen die alleen diegene zou kunnen weten waardoor jij denkt echt met bijvoorbeeld je oma aan het praten bent, terwijl dit helemaal niet zo hoeft te zijn. Ouija-borden, glaasjes draaien e.d. zijn allemaal dingen die kwade energien en geesten in je leven kunnen brengen die je helemaal niet wilt. Fabels als het glas omspoelen of kapot te gooien na het oproepen van een geest zijn dingen die niet helpen. Het vragen aan het begin "ben je een goede of een kwade geest?" doen evenmin iets aan het feit dat een geest goed of slecht is, zoals eerder gezegt; geesten liegen. Er zijn mensen compleet doorgedraaid (plegen zelfmoord, komen terecht in tehuizen, zijn gewoon echt helemaal gek geworden) na achterna gezeten te zijn door geesten of hun zogenaamde gidsen of beschermengelen. Geloof mij maar: deze energien kunnen niets positiefs voor je betekenen, ze brengen meestal slechts haat.

Soms kom je een kwade magier tegen op je pad of roept iemand waarmee je ruzie hebt zo iemand aan om jou te vervloeken. Dit merk je door schijnbaar "onverklaarbare" gebeurtenissen. Je valt plotseling telkens zonder reden van de trap. Deuren gaan open zonder dat iemand daar achter zit. Je krijgt een reeks ongelukken. Vreemde vlekken of blauwe blekken op je lichaam. Dit zijn allemaal voorbeelden van dingen die vloeken kunnen veroorzaken. Gelukkig zijn de meeste vloeken vrij simpel af te wenden door een ritueel van een vrij ervare heks (het liefst jezelf).

Hoe kan ik dit allemaal voorkomen?

Vloeken voorkomen kan door een beschermende talisman te dragen (te koop in de meeste new-age winkels), altijd een cirkel oproepen tijdens rituelen of natuurlijk geen ruzie maken .

Een kwade energien of geesten zijn natuurlijk nog veel makkelijker te voorkomen; ik kan het haast niet vaak genoeg zeggen: roep geen geesten op, roep geen gidsen op niets van dit alles. Als je nieuwsgierig ernaar bent, neem dit dan van mij aan: ja het werkt, en nee het is zeker niet in je voordeel.

Wat moet ik eraan doen?

Eenmaal achterna gezeten door een kwade geest, energie of vloek zijn er een aantal dingen die je kunt doen.

De kaars methode:

Koop een zwarte kaars, plaats deze in een kom die tot de rand is gevuld met water. Dit kun je doen door met een vuurtje de onderkant van de kaars iets te laten smelten, het kaarsvet in het kommetje te laten druppelen en dan de kaars in het nog zachte kaarsvet te zetten. Laat de kaars met alle kwade energie, en steek hem aan. Visualiseer ongeveer 3 minuten lang alles verbrand worden door de kaars. Laat de kaars dan opbranden tot het water de kaars dooft. Graaf dan ergens een kuiltje, niet te dicht bij je huis. Gooi er het stompje kaars in en het water, zand erover, en hoogstwaarschijnlijk is de vloek of kwade energie dan verdwenen binnen drie tot 13 dagen.

Het papiertje

Schrijf op een papiertje met de hand iets op in deze trant:

Ik verban nu de kwade energie/vloek die mij stoort,

Bij deze verbrand ik de energie en ga ik alleen voort,

Ik drijf uit deze energie die mij wil bedreigen,

Moge hij die het mij heeft gebracht het driemaal terug krijgen,

So mote it be.

Laad het papiertje met alle kwade energie, steek het aan met een kaars en laat het opbranden in je cauldron (je ketel, of als je die niet hebt een kuiltje buiten of een kommetje, je cauldron is trouwens wel het beste). Terwijl het brand zie de kwade energie verbranden en verdwijnen. Effect wederom binnen drie tot dertien dagen.Ik hoop hiermee je geholpen te hebben. Wees voorzichtig met energien te werken waar je nog niet goed bekend mee bent, roep geen geesten op en let goed op als er dingen gebeuren die geen toeval kunnen zijn. Blessed be.