Menu:

Pendelen

Pendels worden door voorspellende heksen zoals ikzelf gebruikt om de toekomst te voorspellen. Maar ze kunnen voor meerdere doelen dienen. Op deze pagina ga ik alleen in op de voorspellende kant van pendels. Ikzelf heb twee pendels: eentje zoals hierboven, en nog eentje van rozekwartz maar met een andere vorm. Beide waren kado's van ex-vriendjes.

In het begin moet je elke dag 15 minuten oefenen om aan de pendel gewend te raken. Verwacht geen onmiddelijke resultaten.

Stel een duidelijke vraag voor een ja- of nee-antwoord. Bijvoorbeeld: "Is dit medicijn goed voor mij?" of "Moet ik deze reis maken?". De pendel zal met de klok mee bewegen voor een ja en tegen de klok in voor een nee.

Hang de ketting van de pendel iets boven het midden vast tussen duim en wijsvinger, Leg de rest over middel en ringvinger en laat het laatste stukje ketting tussen ringvinger en pink inhangen. Zorg altijd dat voordat je begint de pendel helemaal stil hangt.

Ikzelf gebruik mijn pendel alleen als ik ja/nee vragen moet beantwoorden, pendels werken alleen als je het antwoord nodig hebt. Dus ga niet voor de gein vragen: Is mijn vader zo en zo veel jaar oud? Dat is natuurlijk onzin.

Bij het kopen van een pendel moet je goed kijken, laat je hand langs de verschillende pendels gaan en wanneer je je aangetrokken voelt tot een pendel, neem deze dan. Thuis aangekomen haal je de pendel door zout, water, vuur en rook, en doe het inwijdingsritueel beschreven op de spreuken pagina.